Abonnera leklandet

Tänk att få vara alldeles ensam på leklandet efter stängning! Nu finns det möjlighet för alla och envar att hyra hela leklandet även utanför ordinarie öppettider under både vardag och helg. Kontakta oss för vidare bokning och gällande priser. Det går också bra att vända sig till oss om man har några andra frågor kring vilka regler som gäller eller om man önskar kunna beställa mat och dryck till vistelsen.

Förskolor, skolor, daghem och fritids

Större grupper kan välja att abonnera leklandet och på så sätt ha större frihet att disponera lokalerna efter egna önskemål. Vad kan möjligen vara mer lockande än att fira sin terminsavslutning bland studsmattor och bollhav? Gruppbokningar får också grupprabatt. Ju fler ni är desto billigare blir det. Dessutom blir det fler som har skoj!

Företag och föreningar

Många företag och en del föreningar väljer att hyra in sig hos oss för kick-off aktiviteter, konferenser, för teambuilding, familjekvällar eller bara för att belöna sina anställda och medlemmar med något riktigt kul och ovanligt. Det är inte bara små barn som har kul på leklandet utan här finns det gott om underhållning för stora också.

Privatpersoner

Du eller jag kan också välja att abonnera hela leklandet till det egna kalaset, bara för familjen, hela släkten eller helt ensam om du så önskar. Det går att skräddarsy en fest, privat tillställning eller ett event. Hör av er till oss så ska vi se vad vi kan göra. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

När vi låter hyra ut leklandet till förskolor, företag, föreningar eller privatpersoner efter stängning gäller självklart ordinarie ordningsregler men vi uppmanar också till särskild försiktighet och respekt när det gäller lekutrustning och material. Abonnenten ansvarar dessutom för att inte obehöriga får tillträde till lokalerna. Givetvis ska både lokaler och utrustning lämnas i det skick ni fann dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *