Mötesplats för familjer

Kom till Sollentuna Lekland och ta del av en unik mötesplats för familjer av alla de slag. Lek och glädje förenar oss alla här och nu oavsett var vi kommer ifrån eller hur gamla vi är. Hos oss finns möjlighet att knyta nya kontakter för den som vill. Leklandet bjuder på tillfällen för barnen att träffa nya barn och lekutbytet blir dessutom en viktig del av den sociala utvecklingen. Vuxna kan också utan problem hänga med barnen på alla äventyr bland klätterställningar och rutschkanor och det kan bli precis hur kul som helst! Vi har dessutom en härlig atmosfär av gemenskap och respekt på Sollentuna Lekland som vi är mycket stolta över.

Ta en fika i vårt café

Kom och ta en pratstund i vårt mysiga lilla café och passa på att fylla på med lite ny energi. Vi säljer bland annat kaffe, te, läsk, saft, korv med bröd, hamburgare, pommes frites, bullar, kakor, olika sorters smörgåsar, sallader, pannkakor, glass, godis, snacks m.m.

Här kan du också välja att koppla av en stund på egen hand när barnen leker och har roligt. Varför inte passa på att läsa några av våra tidningar samtidigt? Det går också bra att övervaka lekstunden från några av våra sköna soffor. Vi har trådlös internetuppkoppling för den som vill passa på att surfa medan barnen leker.

Våra familjekvällar

Vi arrangerar också spännande och populära temakvällar för familjer och barn med jämna mellanrum. Ni kan läsa mer om detta under Special Events. Vi erbjuder då extra speciella tillfällen att umgås och hitta nya vänner.

Kalas

Varför inte bjuda nya och gamla vänner på kalas här hos oss? Läs mer om hur det går till under rubriken kalas. Barnen brukar uppskatta att fira födelsedag och leka loss i leklandet.

Abonnera leklandet

Bjud in till er alldeles egna fest och lek så mycket ni vill, kan och orkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *